Of kijk mee via: KerkTV

13 september 09:30 - 11:00

22 november 09:30 - 11:00

Collecte – nu ook digitaal

Een wezenlijk onderdeel van de eredienst zijn de collecten, om onze dankbaarheid te tonen voor alle weldaden die we mogen ontvangen. Altijd als eerste de diaconale collecte voor onze medemens in nood en daarna de collecte voor het onderhoud van de eredienst. Zoals we gewoon waren, was er in iedere dienst een rondgang, nu we thuis meeleven is deze mogelijkheid er niet. Toch vragen we u om deze collecten niet te vergeten. Denk aan de diaconale doelen die de komende tijd op het rooster staan zoals stichting Gave, Gevangenenzorg, ZOA en de projecten van de GZB, maar ook de zo nodige bijdrage voor de kerk.

Om uw gift te geven zijn er een aantal mogelijkheden:

Overmaken: U kunt uw gift het overmaken op het volgende rekeningnummer, NL79RABO 0346 3285 00, onder vermelding van “crisis collecten”.

Collectemunten: U kunt als gezin de collectemunten iedere zondag apart leggen om op een later tijdstip te inleveren.

Digitale collecte: Vanaf nu is van het nu ook mogelijk om uw collecte digitaal bij te dragen. Hoe kunt u betalen?

Optie 1. Klikken op de collectezak:

Door te klikken op de collectezak  wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen. Twee aandachtspunten zijn hierbij:

•De betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen Goed Doen. Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente.

•Het totale bedrag van de digitale collecte wordt via een 50%/50% verdeling verdeeld over  de rekeningen van de Diaconie en Kerkrentmeesters. Wij danken u voor uw gift!

Optie 2: Scan de QR code:

Door de QR code te scannnen krijgt u de volgende keuzes: openen in de app of openen op deze website.  Hierbij moet u kiezen voor; openen op deze website.  Vervolgens werkt het hetzelfde als bij optie 1.

We vertrouwen erop dat u/ jij, ondanks deze moeilijke periode waarin wij zelf verkeren, onze medemens in nood en de plaatselijke gemeente niet vergeten.