Elke zondag 09.30 en 18.30

2. Opening Winterwerk

15 september 09:30 - 17:00

Diaconale hulpdienst

In 2017 is de diaconale hulpdienst van start gegaan en verschillende gemeenteleden hebben zich beschikbaar gesteld als vrijwilliger. Zo is de basis gelegd om met elkaar om te zien naar hen die door omstandigheden acute hulp nodig hebben. En kunnen we ondersteuning bieden en elkaar helpen, wat toch de basis is van het samen gemeente zijn.

Heeft u hulp nodig? Via deze link kunt u contact opnemen met Marijke en Martijn van den Dool en Trudy Haak. Zij zoeken een vrijwilliger die het beste past bij  de hulp die gevraagd wordt en brengen vervolgens de aanvrager en vrijwilliger met elkaar in contact.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Doe dit dan via deze link of bij Marijke en Trudy. Een ieder, jong of oud, is van harte welkom.