1. Bezinningsbijeenkomst voorbereiding Heilig Avondmaal

7. Actie Voedselbank

4 januari 2018 - 17 januari 2018

Club en Jeugdvereniging

Voor de jeugd zijn er verschillende clubs, iedereen vanaf 8 jaar is hier van harte welkom. Centraal staat het doorgeven van de boodschap van Gods Woord. Dit wordt, afhankelijk van de club en leeftijd, op verschillende manieren uitgewerkt. Verder is er plaats om op een ontspannen manier met elkaar om te gaan door middel van spel, knutselen of iets dergelijks. Aan het einde van het seizoen gaan de clubs op kamp. De jeugdvereniging gaat apart op kamp.
U kunt contact opnemen met het secretariaat van de clubs via secretariaatclubs@hervormdnoordeloos.nl. Verder heeft iedere club ook een eigen e-mailadres zodat u direct met de betreffende club contact op kunt nemen.

De verdeling van de clubs voor seizoen 2017/2018 is als volgt:

Kinderclub Benjamin

Kinderen van groep 5 en 6 zijn op vrijdagavond van 19:15 uur tot 20:15 uur welkom in De Wegwijzer. U kunt contact opnemen met deze club via clubbenjamin@hervormdnoordeloos.nl.

Kinderclub Jizreël

Jizreël-I: Kinderen van groep 7 zijn op woensdagavond van 19:15 uur tot 20:30 uur welkom in De Wegwijzer. U kunt contact opnemen met deze club via clubjizreel@hervormdnoordeloos.nl.

Jizreël-II: Kinderen van groep 8 zijn op woensdagavond van 19:15 uur tot 20:30 uur welkom in De Wegwijzer. U kunt contact opnemen met deze club via clubjizreel@hervormdnoordeloos.nl.

Tienerclub Yo-Yo-Jonathan

Jongeren van klas 1 en 2 van de middelbare school zijn op woensdagavond van 19:30 uur tot 20:45 uur welkom in De Wegwijzer. U kunt contact opnemen met deze club via clubyo-yo-jonathan@hervormdnoordeloos.nl.

Tienerclub Joël

Jongeren van klas 3 en 4 van de middelbare school zijn op woensdagavond van 19:30 uur tot 20:45 uur welkom in De Wegwijzer. U kunt contact opnemen met deze club via clubjoel@hervormdnoordeloos.nl.

Jeugdvereniging Daniël

De jeugdvereniging Daniel 16+ is een groep jongeren die elke vrijdagavond bij elkaar komt in De Wegwijzer. We zijn dan met 20 tot 25 jongeren. Op zo’n avond beginnen we rond 20:00 uur met een lekker bakje koffie of thee en een ontspannen sfeer op de – o, zo gezellige – zolder van de Wegwijzer. We openen de avond en zingen wat. Daarna hebben twee van de jv-leden een inleiding over een onderwerp uit de Bijbel. Vaak denken we na over hoe we het geloof kunnen toepassen in ons (jonge) dagelijkse leven. We vinden het belangrijk om daarover na te denken. Nadat het onderwerp geïntroduceerd is, gaan we in groepjes uiteen om er verder over te praten. Dat is waardevol, omdat je veel van elkaar leert door gesprekken. Na zo’n gesprek is het tijd voor een glaasje fris en vaak doen we nog een ontspannend spel. Rond 22:15 sluiten we de avond af en vertrekt iedereen zo’n beetje weer. Zo ziet de standaard jv-avond er dus uit, maar dat is niet het enige. Ongeveer zes keer in het jaar hebben we een leuk uitje, zoals strandwandelen, bowlen, schaatsen… Ook gaan we aan het begin van het seizoen een weekend met z’n allen op kamp. Genoeg te beleven dus! Ben jij 16 jaar of ouder en heb je wel zin om met leeftijdsgenoten na te denken over het geloof, houd je van een ontspannen sfeer, dan ben je van harte welkom op de jv!

U kunt contact opnemen met de jeugdvereniging via jeugdverenigingdaniel@hervormdnoordeloos.nl