Of kijk mee via: KerkTV

13 september 09:30 - 11:00

22 november 09:30 - 11:00

Kerkdiensten komende zondagen

Gezien de verscherpte maatregelen om verdere uitbreiding van het coronavirus te voorkomen/te vertragen zullen de kerkdiensten de komende zondagen alleen thuis online te volgen zijn en mee te vieren, zo mogelijk en zo spoedig mogelijk ook met beeld. De kerkenraad stelt het zich zo voor, met akkoord van de kant van de burgerlijke overheid:

• De kerk is open, en er is elke zondag om 09.30 en 18.30 een korte volledige kerkdienst.
  • De kerkenraad is met drie mensen vertegenwoordigd.
  • Uiteraard voorganger, organist en pianist.
  • De gemeentezang wordt ’s morgens en ’s avonds ondersteund door een gelegenheidskoor van beide keren 8 goede stemmen: jongeren, zonder ziekteverschijnselen, zelf of in de thuissituatie.

Dit betekent dat een aantal mensen gevraagd zal worden om zo mogelijk elke zondag een van beide diensten in de kerk te zijn voor ondersteuning van de gemeentezang. U kunt u zelf ook aanmelden bij de jeugdouderling (jeugdouderling@hervormdnoordeloos.nl) of bij de scriba (scriba@hervormdnoordeloos.nl)

Op deze wijze hopen wij op een goede en verantwoorde manier de kerk en de kerkdienst in het centrum van ons gemeente-zijn te bewaren, de komende maanden.

Liturgie

U treft de liturgie met de te zingen liederen elke keer op de website, zodat u mee kunt zingen, thuis. Ook de kinderen: We zingen elke keer vooraf een lied bij de lijdenstijd en daarna de tijd van Pasen op weg naar Pinksteren. ook een kinderlied, bij het bijbelgedeelte dat aan de orde komt. Ook zal er iedere week voor jullie kerkboekje te downloaden zijn bij de liturgie van de morgendienst.