Digitale collecte

Vanaf nu is van het nu ook mogelijk om uw collecte digitaal bij te dragen. Hoe kunt u betalen?

Optie 1. Klikken op de collectezak:

Door te klikken op de collectezak  wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen. Twee aandachtspunten zijn hierbij:

•De betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen Goed Doen. Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente.

•Het totale bedrag van de digitale collecte wordt via een 50%/50% verdeling verdeeld over  de rekeningen van de Diaconie en Kerkrentmeesters. Wij danken u voor uw gift!

Optie 2: Scan de QR code:

Door de QR code te scannnen krijgt u de volgende keuzes: openen in de app of openen op deze website.  Hierbij moet u kiezen voor; openen op deze website.  Vervolgens werkt het hetzelfde als bij optie 1.