1. Bezinningsbijeenkomst voorbereiding Heilig Avondmaal

7. Actie Voedselbank

4 januari 2018 - 17 januari 2018

Colours of Hope

coloursofhopeinkleurOfficieel bestaat Colours of Hope sinds 2012, maar al een aantal jaren daar voor waren wij af en toe voorin de kerk te vinden om liederen te begeleiden.

Wij zijn een groep van tien dames, die allemaal graag muziek maken en deze talenten willen gebruiken om Gods Naam groot te maken. Met veel plezier oefenen wij dan ook eens in de twee weken op donderdag om liederen in te studeren en ze uiteindelijk in een dienst te gebruiken.

Het uitkiezen van de liederen gebeurt in overleg met de dominee. Het is ons streven om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de preek, zodat de hele dienst een geheel wordt.

Wat wij willen bereiken met onze muziek is eigenlijk samengevat in onze naam: Colours of Hope! We hopen dat we door onze muziek en de liederen iets van God mogen laten zien.  De wereld wordt steeds leger en gevoellozer, maar wij willen juist laten zien dat er hoop is. Hoop voor de toekomst, hoop op God. Met dit in ons achterhoofd gaan we tijdens het oefenen op zoek naar de mooiste en beste uitvoering van liederen. We maken immers niet zomaar muziek, maar spelen voor Hem!

Aan de reacties die we krijgen is te merken dat ons werk gewaardeerd wordt en dat het een goede toevoeging is aan de diensten. De reacties zijn ook goed voor de ontwikkeling van het muziek maken: we krijgen het ook te horen als er dingen anders zouden moeten of kunnen. We proberen hier ook zo veel mogelijk mee te doen en vinden het fijn dat mensen met ons meedenken. Maar het mooiste zijn natuurlijk de reacties die ons laten weten dat alles helemaal goed gaat en dat we vooral zo door moeten gaan. En dat is ook precies wat we willen!