Elke zondag 09.30 en 18.30

2. Opening Winterwerk

15 september 09:30 - 17:00

Rommelmarkt

De rommelmarkt heeft het prachtige bedrag van € 15.500,00 opgebracht. Dit is inclusief de internetverkoop. We zijn heel dankbaar voor de inzet van vele vrijwilligers en in het bijzonder de rommelmarktcommissie. Heel veel werk is door hen verzet. Zaterdagmorgen voordat de rommelmarkt startte, zag de markt er heel netjes en verzorgt uit. Alle spullen waren goed uitgestald waardoor de kopers goed overzicht werd geboden wat er zoal te koop was. De rommelmarktloods heeft zijn bestaan weer bewezen als ideale verkoopruimte maar ook als schuilhut. Ook al was het weer niet wat we graag zien op een rommelmarkt, er zijn veel mensen geweest. Nogmaals dank voor de inzet van alle medewerkers om de rommelmarkt weer tot een succes te maken. Niet alleen door de opbrengst maar ook als gemeenteontmoeting – De Kerkrentmeesters.