1. Bezinningsbijeenkomst voorbereiding Heilig Avondmaal

7. Actie Voedselbank

4 januari 2018 - 17 januari 2018

Boekentafel

In onze  gemeente is een boekentafel aanwezig. De boeken worden betrokken via boekhandel Het Boekpunt te Putten.

U/jij kunt bij de boekentafel goede christelijke lectuur kopen zoals Bijbel(tje)s (o.a. herziene statenvertaling), dagboeken waaronder het dagboek “Een handvol koren” van de GZB.,  romans, kinder-, kleuter- en peuterboeken e.d.

Verder zijn er boekenbonnen, cd’s, dvd’s en allerlei soorten kaarten verkrijgbaar. Ook kunnen we elk ander boek leveren zoals studieboeken, een kookboek, een spannende detective, een algemene roman e.d. Is het door u of jouw gewenste boek niet aanwezig dan bestellen we het graag. U/jij kunt de bestelling ook via de mail doorgeven. Ons mailadres is boekentafel@hervormdnoordeloos.nl. Zodra de bestelling binnen is krijgt u van ons bericht.

De boekenkasten staan elke zaterdag open in de Wegwijzer van 10:00 tot 11.30 uur. Verder staan wij op de jaarmarkt, de rommelmarkt en de verkoopdag van Nijvere Handen.

Verder kunt u bij ons terecht voor de collectebonnen van de kerk.

Graag ontvangt de lectuurcommissie (gebruikte) ansichtkaarten, geboortekaartjes, munten, telefoonkaarten en postzegels. De zegels graag ruim afscheuren. Dus niet stomen. Dit wordt verzameld voor de Gereformeerde Zendingsbond. Jaarlijks brengt het duizenden euro’s op. Inleveren kan elke zaterdagmorgen tijdens de openingstijden van de boekentafel of in de postzegel-/kaartenbak, die ophangt in de hal van de kerk.