1. VBW

9 september 09:30

2 december 09:30

Nieuwswijzer

Onze gemeente heeft een eigen nieuwsblad, de Nieuwswijzer. Het blad verschijnt, behoudens de zomermaanden, om de zes weken.

De Nieuwswijzer heeft primair tot doel informatie te verstrekken aan de gemeente, zoals over het werk van de kerkenraad, de kerkrentmeesters, de diaconie en de zendings- en evangelisatiecommissie. Ook is er voor de jongeren volop ruimte om te vertellen over het jeugdwerk zoals de club- en verenigingsavonden, het kamp, uitjes etc.

Daarnaast is er in de Nieuwswijzer plaats voor bezinning en toerusting. Met enige regelmaat worden artikelen gepubliceerd met een pastoraal of vormend karakter. Verder voorziet het blad in interviews met gemeenteleden, de verjaardagen van ouderen in onze gemeente en nieuws van de boekentafel.

De redactie stelt het zeer op prijs als er vanuit de gemeente kopij wordt aangeleverd. Suggesties voor artikelen, interviews etc. zijn ook zeer welkom!

Kopij kan ingeleverd worden via nieuwswijzer@hervormdnoordeloos.nl