Aangescherpte eisen/ vernieuwde lockdown

Beste gemeenteleden,

Helaas is het wederom nodig dat de maatregelen aangescherpt worden in onze maatschappij. Dit om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We begrijpen het gevoel van: “We doen al zo weinig of we zijn met zó weinig personen in een gebouw. En moeten wij dan nog minder? “

Toch vinden we dat we het als kerkelijke gemeente niet kunnen maken om het landelijke overheidsbeleid naast ons neer te leggen.

Daarom sluiten we vanaf vanavond (15 december) 22.00 uur de Wegwijzer en zal ook de zondagschool aanstaande zondag niet doorgaan.

We zullen het aantal bezoekers van de Adventvesper en de kerkdiensten terugbrengen naar 15 personen.  Zodat we inclusief het ‘personeel’ rond de 30 personen uit komen. Opgeven kan dus nog steeds wel, alleen is er wel minder vaak plaats. Nu is er 1 maal in de 8 diensten plaats voor u in onze kerk.

Het kerstfeest van de zondagschool willen we wel door laten gaan. Zonder ouders dit jaar. Een uitzondering maken we voor de ouders van kinderen die de zondagschool verlaten. Zij mogen 1 ouder meenemen.

Als er vragen zijn horen we dat graag.

De Kerkrentmeesters.