Boekentafel weer open

Vanaf zaterdag 21 november is de boekentafel weer open. Tussen 10.00 en 11.30 uur kunt u in de Wegwijzer terecht voor o.a:

Een handvol koren 2021 | Boek royaljongbloed.com

Een Handvol koren, Bijbels dagboek van de G.Z.B. te koop voor € 12,50 waarvan de opbrengst  voor de G.Z..B. is.  Dit dagboek kunnen we ook bij u thuis bezorgen.

Ook zijn er andere dagboeken speciaal voor kinderen, vrouwen en mannen of voor het hele gezin:

Samen leven uit genade | Boek royaljongbloed.com

Samen leven uit genade, Bijbels gezinsdagboek van Max Lucado, €20,00

bol.com | Houd vol | 9789492831705 | Daniëlle Heerens | Boeken

Houd VOL,  Daniëlle Heerens, €20,00. In dit dagboek zijn honderd Bijbelteksten uitgewerkt in bemoedigende overdenkingen, beelden en quotes, die doen ontdekken dat God groter is dan je angst, zorgen en twijfel. Hij is met je en wil je helpen.

Ik bid de Psalmen | Boek royaljongbloed.com

Ik bid de Psalmen, Gebedendagboek voor kinderen, Ingrid Plantinga en Wllemijn de Weerd, €15,99.

Ook zijn er bundels met meerdere Kerstverhalen voor alle leeftijden van diverse schrijvers: Has Mouthaan,Ada Schouten-Verrips, M.H.Karels-Meeuse.

Die ene kaars - - 9789087183813 - De Banier

Die ene kaars , is en nieuwe verhalenbundel van Janny den Besten e.a. voor Advent en Kerst, € 9,95 – Kerst. Gods Licht straalt in de duisternis.

Een zeker man had een vijgenboom - 9789033130182

Een zeker man had een vijgenboom, Monica Nieuwenhuijse-Thijsen, € 19,90. Een roman, gebaseerd op waargebeurde verhalen, over het contrast tussen de  geloofsbeleving van  vervolgde christenen en van kerkelijk meelevende in ons comfortabele vaderland.

Ook Kerstkaarten zijn  bij de boekentafel te koop!

Zoekt u een kinderboek, roman of studieboek dat niet op voorraad is, dan kunnen we dat voor u bestellen en bezorgen. Bestellen kan per e-mail via boekentafelnoordeloos@hotmail.com 

De lectuurcommissie