Mart Lôôds iedere zaterdagmorgen open!

Nu het houden van een normale rommelmarkt nog niet mogelijk is maken we dankbaar gebruik van de nieuwe loods naast het verenigingsgebouw De Wegwijzer. De afgelopen twee jaar hebben we de loods, bedoeld voor opslag, zodanig ingericht dat hij toegankelijk is, en de spullen nu overzichtelijk zijn opgeslagen.

Om te voorkomen dat de aangeleverde spullen niet meer in de loods kunnen worden opgeslagen, vanwege het ontbreken van de markt, en dus ruimtegebrek, wordt met name voor de grotere stukken gebruik gemaakt van verkoop via Marktplaats. U kunt onze advertentie site op Marktplaats bezoeken onder “rommelmarkt noordeloos”. De op MP aangeboden stukken kunnen ook in de loods worden aangekocht.

Wij willen zoveel mogelijk voorkomen dat aangeleverde spullen, vanwege ruimtegebrek, naar een afvalstation moet worden afgevoerd. Om deze reden is iedere zaterdagmorgen tussen 9.30 en 12.00 uur de loods open en kunt u leuke aankopen doen voor het goede doel. Namelijk het onderhoud van de historische dorpskerk (Bonifatiuskerk) en het verenigingsgebouw van de hervormde gemeente.

Als u spullen heeft die nog goed en verkoopbaar zijn, maar waar u wel vanaf wilt, dan kunt u die in het “brenghok” van de loods zetten of op de tafel leggen. Deze ruimte is vrij toegankelijk. Ook oude metalen zijn welkom.

Als u de Mart Lôôds bezoekt zult u versteld staan van het aanbod. Meubels, elektronica, fietsen, witgoed, verlichting, speelgoed, kleding, beddengoed, baby spullen, schoenen, rollerskates, luchtbedden, tenten, glaswerk, bloempotten, servies, boeken, kinderboeken, puzzels, spellen enz. Wij gaan ervoor om zoveel mogelijk spullen een tweede kans te geven.

U bent van harte uitgenodigd een kijkje te nemen in de “Mart Lôôds”, Van Brederodestraat 33A, Noordeloos (achter de kerk). Iedere zaterdagmorgen 9.30 – 12.00 uur !!

Een hartelijke groet van de rommelmarktcommissie.