Opgeven kerkdiensten

Beste gemeente leden, graag willen we nogmaals benadrukken dat  jullie allen 1 maal per 4 diensten welkom zijn om een dienst bij te wonen. Helaas gebeurt dat nu echter niet en blijven er regelmatig plaatsen leeg. Terwijl we anderzijds ook reacties horen van: “Ik zou wel graag gaan, maar wil ook niet de plaats voor een ander bezet houden”.

Dus nogmaals de oproep. 1 maal per 4 diensten, dus om de week, bent u van harte welkom in de kerk en geef u dus gerust op. Voor de morgendiensten kunt u zich tot zaterdagmiddag 18.00 uur opgeven en voor de middag diensten tot zondagmiddag 16.00 uur.

Kijk dus gerust op de site zaterdagmiddag of zondagmiddag of er nog plaats is en reserveer!

Op deze manier vertrouwen we erop dat de diensten weer ‘gevuld’ zijn en dat we niet naar een actief uitnodigingssysteem hoeven te gaan. Dit vraagt namelijk best wat inspanning om dit te realiseren.

De kerkrentmeesters.