Onze gemeente

Wij zijn een Hervormde Gemeente die deel uitmaakt van de Protestantse Kerk in Nederland, aan God en aan elkaar verbonden door het liefdevolle werk van Jezus Christus. Zoals ons kerkgebouw in het midden van het dorp Noordeloos staat, zo willen wij midden in de samenleving een levende getuige van Jezus Christus zijn.

Ontmoeting staat in onze gemeente centraal. Niet alleen op zondag, maar door de hele week heen. Daarnaast weten we ons ook verbonden met de wereldwijde kerk, door middel van gebed, giften en acties.

“Bouw Uw Koninkrijk. Vul Uw kerk met vuur. Heer, dat bidden wij tot Uw Koninkrijk verschijnt!”

(Opwekking 769 – Bouw Uw Koninkrijk)

Samen vormen wij het lichaam van Christus. Alle lichaamsdelen zijn even belangrijk en dragen bij aan Zijn gemeente. Zo bouwen we met elkaar aan Zijn Koninkrijk. Ben je benieuwd wat jij kunt betekenen binnen onze gemeente? Neem dan contact op via kerkrentmeesters@hervormdnoordeloos.nl of laat via dit formulier weten hoe jij je in wil zetten in onze gemeente.

Meer weten over onze gemeente? Download hier onze gemeentegids of lees het beleidsplan. De kerkdeuren staan elke zondag open, van harte welkom! Daarnaast kun je altijd contact opnemen met onze dominee.

Lid worden van onze gemeente? Neem dan contact op via scriba@hervormdnoordeloos.nl.

Alles binnen Wie zijn wij...

Wat we geloven
Onze gebouwen